Ajándék vadászat

GiftHunter - Ajándékvadász

Légy Te is ajándékvadász! Nem kell mást tenned, mint letöltened az applikációnkat a Google Play -ről, vagy az Apple Store-ból és már is kezdődhet a vadászat.

Ahhoz, hogy egyetlen lehetőséget se szalassz el, fontos, hogy regisztrálj!

A lényeg, hogy ne feledd, hogy bárhol találkozhatsz a GiftHunter ajándék dobozokkal.

Fontos, hogy nem elég az ajándékdobozt megtalálnod, meg kell az applikációban is keresned az ajándékod.

Vadászat lépései:

  1. Jelentkezz be az applikációba a regisztrációnál megadott felhasználó név - jelszó párossal.

  2. Sikeres bejelentkezést követően megjelennek az ajándék kategóriák. Itt tudod kiválasztani, hogy milyen értékű ajándékokat szeretnél keresni. Ne légy telhetetlen és ne feledd, hogy sok kicsi sokra megy! Válassz egy kategóriát és a választást követően megjelennek az adott kategóriába tartozó ajándékok.

  3. Miután kiválasztottad, hogy melyik ajándék, amelyik felkeltette az érdeklődésed kattints rá.

  4. A kattintást követően megjelenik az ajándék oldal és láthatod az ajándék részletes adatait. Ajándék azonosító, Ajándék neve, Rövid leírás, Eredeti ár, Doboz azonosító. A legfontosabb számodra az utolsó doboz azonosító, hiszen a boltban elrejtett ajándék dobozokat kinyitva is ezt az azonosítót fogod látni.

  5. Amennyiben szeretnéd tudni, hogy az ajándék melyik boltban található kattints az "Irány a bolt" nyomógombra. Ekkor megjelenik a bolt oldala, ahol megtalálod a bolt címét, telefonszámát, nevét, illetve egy térkép is segít megtalálni az üzletet.

  6. Miután megérkeztél a boltba kezdj el nézelődni és próbáld meg megtalálni az általad kiválasztott ajándékhoz tartozó dobozt. Ne lefeledd a dobozt az eladótérben találod, csak figyelmesnek kell keresned.

  7. Amikor megtaláltad és kinyitottad a dobozt és a dobozban található azonosító szám megegyezik az applikációban található Doboz azonosító számmal, akkor rögtön nyomj rá az "Ajándék megtalálva gombra".

  8. A gomb megnyomását követően már félig a Tiéd az ajándék, már csak a boltnak kell megerősítenie az ajándék megtalálásának tényét.

  9. Fáradj oda a pénztárhoz, vagy az információs pulthoz és a dobozzal együtt jelezd, hogy megtaláltad az ajándékot. A bolt jóváhagyja a tranzakciót és ingyen megkapod az ajándékot. 🙂

  10. Ne feledd ha a dobozt kinyitva másik doboz azonosítóra találsz, akkor sincs baj, ebben az esetben az applikáción belül kell tovább keresned az ajándékok között, hogy megtaláld a megfelelő doboz azonosítót.

Ajándék vadászatra fel!