10 Dolog, Amit Biztosan Nem Tudtál a GiftHunter Alkalmazásunkról

  1. Név

A ’GiftHunter” egy rövid, figyelemfelkeltő és nagyon könnyen megjegyezhető név. A szó maga kreativitásra és titokzatosságra utal. Kétségtelenül figyelemfelkeltő hatással van mindenkire. A GiftHunter csapata éjjel-nappal a márkanév felépítésén dolgozik.

  1. Díjat nyertünk!

Nem vicc… egy híres magyar weboldaltól díjat vehettünk át, ahol értékes, innovatív ötletek találhatóak meg, köztük a GiftHunter koncepciójával.

A weboldalt itt találhatod meg: http://otletgazdag.hu.

Külön díjazottak lettünk, mert meglátták a kreativitásunkban és az applikációnkban a potenciált.

A cikk itt található meg: http://otletgazdag.hu/cikk/kulondijat-kapott-a-gifthunter/

  1. Mindenhol ott vagyunk!

Megtalálhatóak vagyunk a közösségi hálón, mint például Facebook és Instagram. Rádió és stand promóció a következő hetekben várható. Meglepetéseket is tartogatunk a számodra!

  1. Külföld vigyázz, jövünk!

Nem csupán Magyarországon leszünk megtalálhatóak, már folynak a tárgyalások; külföldi befektetők segítségével hamarosan nemzetközileg is elérhetőek leszünk. Nem ismerünk határt! Hamarosan NAGYSZERŰ hírekkel szolgálhatunk a számodra!

  1. Fiatalos Ambíciók

A cég fiatal… de természetesen ezalatt nem csupán kort vagy egy számot értek és nem feltétlenül fiatal alkalmazottakra, cégvezetőkre kell gondolni. Életképes, fiatalos cég vagyunk, ha lelkesedésről, innovációról, élénk ötletekről, felfogásról és hozzáállásról van szó. Modern nézőpontunk több kreativitást és friss, életképes ötleteket ad a 21. századi kultúrának. Eddig jól hangzik, ugye?

  1. Valami igazán JÓT teremtünk

Nagyszerű dolgot hozunk létre és teszünk is, természetesen. Mire lehet gondolni ezalatt? Fiatal, fejlődő cégeknek segítünk az előre lépésben, általunk sokkal nagyobb ismertségre tehetnek szert, mint amivel jelenleg rendelkeznek. Természetesen nem csupán az üzletekre gondolunk, hanem a vásárlókra is. Nagyszerű boltoktól, üzletektől kapnak minőségi promóciós ajándékokat. INGYEN. Jól olvastad… ezt ne felejtsd el.

  1. Kétségtelenül jó az áruházaknak, üzleteknek és szolgáltatásoknak is! Na de miért?

Mint ahogy azt korábban említettem, fiatal cégeknek segítünk a fejlődésben, hogy megkaphassák azt a figyelmet a marketing világában, amit megérdemelnek. Nagyszerű promóciós lehetőség egy cégnek, szinte teljesen ingyen. Az üzletek több és több vásárlót vonzanak a segítségünkkel. A fogyasztói kör hamarosan bővülni fog, ugyanis a vásárlók egy pozitív emléket, impulzust követően lojálisabbak egy márka felé. Mi lehet nagyobb és pozitívabb impulzus vagy emlék, mint egy ingyenes, minőségi promóciós ajándék? Minél magasabb az impulzus és jobb az emlék, annál nagyobb a valószínűsége, hogy a vásárló szívesebben tér oda vissza a következő alkalommal. Megéri, elhiheted.

  1. A vásárlókra, ügyfelekre is nagy hangsúlyt fektetünk!

A vásárlók és ügyfelek érdekes, változatos üzleteket találhatnak meg a telefonos applikációnk segítségével. Miért jó neked, ha vásárló vagy? Engedd meg, hogy elmagyarázzam… le kell vadásznod az ajándékodat. Jobb, ha gyors vagy, mielőtt megelőznének, és elveszítenéd a lehetőséget, hogy ingyenesen szert tehess az ajándékra. Izgalmasan hangzik, nemde?

  1. Minden teljesen hivatalos

Minden apró részlet hivatalos, és a személyes adataid teljes biztonságban vannak nálunk.

  1. Szünet nélkül fejlődünk!

Egy fejlődő cég vagyunk, engedd meg, hogy Te is együtt fejlődhess velünk, akár vásárló, akár egy ügyfél-orientált cég vagy. Nem fogod megbánni, megígérhetem.

[/mp_span] [/mp_row]

No Comments Yet.