TOP 10 Üzlet

 

10 Bolt kerül felsorolásra ebben a blog posztban, melyekkel együtt tervezünk dolgozni a közeljövőben. Remélem tetszeni fog nektek. Bármilyen észrevétel esetén hagyjatok kommentet.

  1. 576 Kbyte

 

Úgy gondolom, mindenki ismeri az érzést, amikor váratlanul tönkremegy az egér, a pendrive, vagy bármilyen számítógépes eszköz. Már dolgozunk a kapcsolat kialakításán az üzlettel, hogy segíthessünk a felhasználóknak, akiknek ilyen jellegű promóciós termékre lenne szüksége. Nagyszerű lenne innen levadászni egy terméket, nemde?

 

  1. 5D Cinema

 

A mozi Kereskedelmi Vezetője egy igen kedves hölgy. Nőként nagyon jó érzés látni, átélni, hogy mi nők, hova és meddig vagyunk képesek a világban eljutni. Természetesen nem szeretnék elkanyarodni az eredeti témától, hamarosan nagyszerű promóciós termékeket fogtok látni ettől a nagyszerű cégtől.

 

  1. Amici

Cipők mindenhol… az ember mindig izgatottan ugrik bele egy új cipőbe, főleg, ha promóciós termékként tett rá szert, illetve egy kupon segítségével.

  1. Bijou Brigitte

 

Már folynak a megbeszélések a részletekről ezzel a csodaszép üzlettel. Nagyszerű lenne a számunkra is, ha magas minőségű termékeket kaphatnátok ebből az üzletből az applikációnk segítségével, természetesen ingyen. Úgy vélem, nők és férfiak egyaránt örülhetnek, ha megegyezünk az üzlettel, ugyanis a férfiak akár kedvesüknek is „levadászhatnak” valamit, a nők pedig boldogok lehetnek egy új terméknek, melyre vagy kuponon keresztül, vagy promóciós termékként tett szert.

 

  1. BioTech USA

 

Egészséges vitaminokat illetve táplálék kiegészítőket keresel? Vagy kipróbálnál valami újat? Ha velünk maradsz továbbra is, együtt elérhetünk bármit.

 

  1. Café Caramel

 

Hát nem lenyűgöző lenne, ha ebből a barátságos kis kávézóból kaphatnál egy promóciós terméket vagy kupont? Hamarosan lesz lehetőséged rá.

 

  1. Borgo

Magas minőségű ruhák. Ez a legjobb dolog, amit halhatsz a mai kereskedelemben, ugyanis fénykorát éli a hamisított termék, a feketepiac. Dolgozunk ezen a kapcsolaton, reméljük, minél hamarabb lesz lehetőséged itt vadászni.

 

  1. Cortesi Pékség

 

Egy kedves is pékség az áruházakban országszerte. Már folynak a tárgyalások a Kereskedelmi Vezetővel. Egyelőre úgy néz ki, boldogan együttműködnek velünk a jövőben. Mindent a vásárlóért.

 

  1. Apacs Ezüst

 

Ez a kis üzlet telis tele van szebbnél szebb ékszerekkel. Személy szerint, én szeretem a csillogó ezüst ékszereiket, fülbevalók, karkötők, nyakláncok, gyűrűk… Örülnél, ha innen kaphatnál egy promóciós terméket vagy kupont? Lefogadom, hogy igen!

 

  1. Costa Coffee

 

A Costa Coffee is egy kellemes hely, ahol finom kávét ihatsz a barátokkal. Reméljük, minél hamarabb betérhetsz ide is vadászni.

 

Mit tehetsz annak érdekében, hogy ezeket mind elérjük? Rád is nagy szükségünk van! Regisztrálj még ma, hogy minél több üzletet vehessünk be a szűk köreinkbe!

No Comments Yet.