WebShopoknak

2019. július 1. -től webshopok is igénybe vehetik szolgáltatásunkat.

Felhívjuk a webáruházak és a vásárlók figyelmét, hogy szolgáltatásunkat kizárólag GiftHunter által kibocsájtott képpel lehet csak igénybe venni.

Vásárlóknak:

Nagy öröm számunkra, hogy hosszas ötletelés és fejlesztést követően elindíthatjuk webáruházak részére is szolgáltatásunkat. Amennyiben Ön bármely webáruházban találkozik a GiftHunter logóval, úgy a mögötte található terméket a webáruháztól 0 Ft-ért kapja.

gifthunter1001

Webáruház tulajdonosoknak:

Ahhoz, hogy igénybe tudja venni szolgáltatásunkat mindenképp írjon nekünk egy levelet.

Az üzenetben kérjük tüntesse fel, hogy melyik webáruházban kívánja igénybe venni szolgáltatásunkat és hogy hány darab virtuális dobozra van szüksége.

Az árajánlat és az igénylést követően rövid határidővel legyártjuk a virtuális dobozokat, amelyeket kép (.png) formátumban átadunk a webáruház részére.

Az áruháznak a nyitó oldalán kötelező elhelyezni jól látható helyen a GiftHunter logóját, amely logónak a GiftHunter fő oldalára kell mutatnia.

Miután Ön elhelyezte logónkat webáruházában, szerkesztői hozzáférést kap a GiftHunter Facebook oldalához.

Továbbá felkerül a GiftHunter Boltok oldalára is.

Ezt követően Ön feltölti honlapjára elsődleges termék képként a GiftHunter logót, másodlagos képként a virtuális dobozban elhelyezett terméket és elérhetővé teszi minden vásárlója részére a webáruházában. Fontos: a termék ára 0 Ft !!!

Ezt követően a GiftHunter FB oldalára is feltölti a két képet és közzéteszi oldalunkon a bejegyzést.

Indulhat a vadászat!